Real Madrid wint ruim dankzij Ronaldo: hattrick, waaronder lekkere goal, maar ook penaltymisser (mét beelden)

Timothy Collard
| 3 reacties

Real Madrid blijft ook na speeldag tien in de Primera Division aan de leiding. De ploeg van Zinédine Zidane haalde het zonder problemen van Depotrivo Alaves en Cristiano Ronaldo was de grote man.

De wedstrijd begon nochtans niet goed voor De Koninlijke. Na amper zeven minuten scoorde Deyverson al, waardoor Real op achtervolgen was aangewezen. Onder aanvoer van Cristiano Ronaldo was de stand aan de rust al 1-2. CR7 zette een strafschop om en met een pegel van afstand tekende hij voor zijn tweede treffer.

Na de pauze bleef het lange tijd 1-2. Tien minuten voor tijd miste Ronaldo een strafschop, maar dat bleek niet erg te zijn. Morata zorgde luttele minuten later voor de 1-3, waarna Ronaldo zelfde de eindstand op 1-4 vastzette. Bekijk de doelpunten van Ronaldo hieronder.