Antwerp verliest oefenmatch tegen play-off 1-kandidaat

Tim Bex
Tim Bex
| 12 reacties

Met de wedstrijden van de Rode Duivels tegen Nederland en Estland op het programma, is er dit weekend geen competitievoetbal. Het ideale moment voor de eersteklassers om oefenwedstrijden te spelen.

Om 13u stond de oefenwedstrijd tussen Royal Antwerp FC en KV Kortrijk op het programma. De wedstrijd ging door in Westmalle, maar om organisatorische redenen werd deze achter gesloten deuren gespeeld.

Na 45 minuten was er nog niet gescoord, maar na rust toonden de West-Vlamingen zich efficiënter. Kortrijk, dat momenteel zevende staat in de Jupiler Pro League, won de wedstrijd uiteindelijk met 0-2.

Belg doet Westerlo de das om

Ook Westerlo, de laatste in de Jupiler Pro League, speelde een oefenwedstrijd. Tegen Sparta Rotterdam werd het uiteindelijk 0-1. Loris Brogno, die nog bij Bergen, OH Leuven en Lommel United speelde, scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.