Carcela houdt Valencia in bedwang, Marseille aan het feest en Werder in de penarie

Sander De Graeve

Het gaat nog steeds niet goed met Valencia. De Spaanse slapende reus kwam zelfs tegen staartploeg Granada niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In Duitsland kreeg Werder een koude douche en bij onze Zuiderburen kon Marseille nog eens winnen.

Voor Valencia zag het er in het eigen Mestalla tijdens de rust helemaal niet goed uit. Mehdi Carcela zorgde immers in de toegevoegde tijd van de eerste helft voor een 0-1 voorsprong voor hekkensluiter Granada.

Nani zette de scheve situatie na de koffie meteen recht, maar verder kwam de thuisploeg niet. Het fiere Valencia staat zo pas vijftiende op maar liefst negentien punten van leider Real Madrid. Bakkali viel iets over het uur in voor Nani.

Werder koude douche

In Duitsland is Leipzig nog steeds de fiere leider en zit Werder Bremen ook na vandaag nog steeds in de problemen. Tegen Frankfurt gaf het een 1-0 voorsprong nog helemaal uit handen. Barkok zorgde voor de domper in de 90ste minuut.

In Frankrijk kon Marseille nog eens winnen na een één op zes. Helemaal van harte was het niet. Caen ging pas in de laatste tien minuten opzij na een goal van Rolando, die nog niet zolang geleden totaal mislukte bij Anderlecht. Bekijk hieronder alle uitslagen.