Bayern München weet weer wat winnen is en houdt RB Leipzig in het vizier

Tim Bex
Tim Bex

In de Bundesliga heeft Bayern München zich herpakt door met 2-1 van Bayer Leverkusen te gaan winnen. De doelpunten kwamen van Thiago en Hummels. Door de overwinning komt Bayern terug aansluiten bij RB Leipzig, de verrassende leider.

Het liep niet vlot bij Bayern München de laatste weken. Afgelopen woensdag ging de Duitse landskampioen nog verrassend 3-2 onderuit op het veld van FK Rostov. Maar niet alleen in de Champions League gaat het niet vlot, ook in de eigen Duitse competitie kon Bayern de afgelopen twee speeldagen niet winnen.

Na een halfuur zette Thiago de 1-0 op het scorebord. Lahm knalde op de doelman, Thiago was goed gevolgd en werkte eenvoudig af. Enkele minuten later maakte Calhanoglu al gelijk, maar na de rust zorgde Hummels met een kopbaldoelpunt dan toch voor de drie punten. Al kwam Bayern toch goed weg bij deze fase...

Bayern München volgt in het klassement nu op drie punten van de verrassende leider RB Leipzig.