Overzicht vrijdag: Bayern voorlopig op kop in de Bundesliga

Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Om de week af te sluiten en het weekend in te zetten, kregen we drie wedstrijden te zien in Europa. Ook de slachtoffers van de Braziliaanse vliegtuigcrash werden overal geëerd. Hier vindt u het overzicht.

FSV Mainz 05-Bayern München 1-3

Vorig seizoen won Mainz verrassend genoeg met 1-2 in München, en het begin van de match wees aanvankelijk op een gelijkaardige toestand. Al na vier minuten zette Cordoba die Bayern op achterstand. Maar dat was niet van lange duur: vier minuten later maakte Lewandowski de aansluitingstreffer. De teruggekeerde Arjen Robben kon zijn ploeg op voorsprong zetten en in de blessuretijd maakte Lewandowski nog zijn tweede van de avond.

Napoli-Inter Milan 3-0

De Italiaanse topper werd een simpele overwinning voor de mannen uit Napels. De doelpunten kwamen van Zielinski, Hamsik en Insigne. Dries Mertens moest met een schorsing in de tribune plaatsnemen.