Arsenal voorlopig nieuwe leider, Benteke scoort vanop de stip

Yannick Lambrecht

Zaterdag kon Lukaku zelfs met twee goals niet winnen tegen Watford. In de namiddag stonden er nog vier matchen gepland, waarvan u hier het overzicht vindt.

Arsenal begon dominant aan de match maar kreeg op het halfuur het deksel op de neus. Stoke kreeg een terechte penalty, koud kunstje voor Adams. Net voor de rust stonden de Gunners terug op de rails, want Walcott bracht hen langszij. In de tweede helft zorgden Özil en Iwobi nog voor de overwinning. Arsenal is nu al veertien matchen op rij ongeslagen en steekt Chelsea voorbij in de stand, dat morgen nog speelt tegen West Bromwich.

Bij Stoke maakte de 19-jarige Belg Julien Ngoy zijn debuut in de Premier League vijf minuten voor het einde.

Crystal Palace speelde op de valreep gelijk tegen Hull City. Christian Benteke maakte via penalty de 1-1 in de 52e minuut. Lang zag het ernaar uit dat zijn ploeg toch ging verliezen maar Campbell kon een minuut voor het einde nog gelijkmaken voor Palace. De match eindigde zo op een spectaculaire 3-3.

Steven Defour won 3-2 met Burnley en werd gewisseld in de 55e minuut.