Beerschot-Wilrijk zet zijn zegereeks verder en wint nu ook van Oudenaarde

Redactie
| 14 reacties

Beerschot-Wilrijk blijft maar winnen in de Eerste Amateurliga. Tegen Oudenaarde was het even bibberen voor de leider, maar uiteindelijk was de achtste uitzege op rij een feit.

Beerschot begon goed aan de wedstrijd. Na 20 minuten bracht Hernan Losade de uitploeg op voorsprong met een heerlijke knal in de winkelhaak. Enkele minuten voor rust werd het 0-2 na een doelpunt van Van den Bergh.

De eerste helft werd volledig gedomineerd door Beerschot-Wilrijk, maar in de tweede helft was het toch wat meer bibberen. Oudenaarde kwam enkele minuten na de rust terug in de wedstrijd.

Gelukkig voor Beerschot zette Placca net voor tijd de 1-3 op het scorebord, want amper een minuut later scoorde Oudenaarde nogmaals: 2-3. Spannende wedstrijd, maar Beerschot-Wilrijk blijft zijn zegereeks voortzetten.