Vier dagen na historische zege tegen PSG gaat Barcelona pijnlijk onderuit bij laagvlieger

Bart Ver Elst
| 33 reacties

Vier dagen geleden verwonderde FC Barcelona nog vriend en vijand na de indrukwekkende en historische 6-1 zege tegen Paris Saint-Germain. Maar vier dagen later liep de Blaugrana tegen een pijnlijke nederlaag aan op bezoek bij Deportiva La Coruna.

Bij Barcelona geen MSN op het veld. Messi en Suarez kregen een basisplek van coach Luis Enrique, de Braziliaanse dribbelkont was er dan weer niet bij. De thuisploeg kwam vijf minuten voor de rust op voorsprong via Joselu.

Maar net na de rust hingen de bordjes al in evenwicht na een treffer van Luis Suarez. Een kwartier voor tijd was Barcelona echter opnieuw op achtervolgen aangewezen na een doelpunt van Bergantinos.

Real opnieuw leider?

Het bleef 2-1 voor Deportivo, waardoor Barcelona een pijnlijke uitnederlaag leed. Vanavond nog kan Real Madrid de leiding overnemen van de grote concurrent uit Catalonië. De Koninklijke neemt het om 20.45 uur thuis op tegen Real Betis.