Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Henri Houtsaeger Stadion
Beerschot-Wilrijk is bezig aan mooie afscheidstoernee van amateurreeksen, ook Coxyde voor de bijl

Beerschot-Wilrijk won met 0-1 op Coxyde

Beerschot-Wilrijk heeft ook zijn laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie winnend afgesloten. De Ratten hadden wel een korf vol kansen, maar konden maar één keer scoren.

Beerschot-Wilrijk trok naar de Kust, meer bepaald naar Coxyde om er zijn voorlaatste wedstrijd voor de play-offs af te werken. En van bij het begin maakten ze duidelijk met welke intenties ze waren afgezakt: zo snel en zo veel mogelijk scoren. Placca had na zeven minuten al twee vrij grote kansen gehad.

Maar het was Pietermaat die na tien minuten de score wist te openen. Iedereen die dacht dat Beerschot-Wilrijk er nu een doelpuntenfestival zou van maken, maar Pietermaat, Messoudi en De Jonghe wisten de score niet te verdubbelen.

Ook in de tweede helft bleven de bezoekers baas, maar Messoudi geraakte maar niet voorbij de thuisdoelman. Het bleef dus bij 0-1, maar het seizoen in schoonheid eindigen heeft al een goed begin gekregen.