Man City springt weer haasje over met Liverpool, Kompany en De Bruyne naar plek 3 na bizar afgekeurde penalty (mét beelden!)

Redactie
| 1 reacties

Daags na de titel voor Chelsea ging het voetbal in de Premier League gewoon door. Zaterdagmiddag deed Manchester City een uitstekende zaak in de klassering.

The Citizens met Kompany en De Bruyne in de basis klopten de uittredende kampioen Leicester City met 2-1. Nog voor rust nam de thuisploeg afstand. Silva scoorde op het halfuur de 1-0. Jesus volgde nauwelijks zeven minuten later vanop de stip: 2-0.

Het weerwerk van The Foxes volgde meteen. Okazaki maakte de aansluitingstreffer nog voor de pauze. Spanning dus na de pauze, zeker toen Mahrez een strafschop mocht nemen. De Algerijn scoorde, maar de goal ging niet door omdat hij de bal twee keer raakte (zie video). City hield zo stand en wipt over Liverpool naar plaats 3 in de rangschikking.