Geniaal: Mascottes KV Oostende steken de draak met Ryan (mét beelden)

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 29 reacties

Het werd geen leuke avond voor Racing Genk, die woensdag in Oostende. De Limburgers werden overspeeld door hun rivalen van 't Zeetje en gingen kansloos met 3-1 ten onder. Weg Europees voetbal. De arme Ryan werd dan nog bespot ook.

De doelman kon niet terugkijken op een goeie wedstrijd, aangezien hij bij het eerste en het derde doelpunt mee in de fout ging. Maar ook zijn ritueel bij de rust ging dankzij de mascottes van KV Oostende helemaal de mist in.

Ryan heeft de gewoonte om zich tijdens de rust nog wat extra op te warmen met de keeperstrainer, alleen ziet dat er best lullig uit wanneer de twee mascottes van Oostende naast hem krek hetzelfde doen. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.