Europese kampioen heeft Ronaldo niet nodig om tegenstander te verpletteren (mét beelden)

Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Zaterdag staat er natuurlijk maar één echte match op het programma: de finale van de Champions League. Cristiano Ronaldo speelt daarin mee, dus Portugal moest het in een vriendschappelijke interland tegen Cyprus zonder hem stellen.

Monaco-middenvelder Joao Moutinho was de man die de rol van CR7 als matchheld op zich nam. Na drie minuten was het al raak, maar voor zijn tweede doelpunt net voor de rust was er pas echt één om 'u' tegen te zeggen. (zie video hieronder)

Uiteindelijk werd het 4-0 voor de Europese kampioen, met doelpunten van Pizzi en Silva in de tweede helft. Volgende week vrijdag speelt Portugal een WK-kwalificatiematch in en tegen Letland, dan zal Cristiano Ronaldo er vermoedelijk wel weer bij zijn.