KV Kortrijk haalt zwaar uit in eerste oefenpot, ook nieuwkomer Lepoint scoort meteen - Gent wint ook

KV Kortrijk heeft meteen laten zien dat het in het nieuwe seizoen voor aanvallend voetbal gaat kiezen. Tegen Wikings Kortrijk werd het een absoluut doelpuntenfestijn.

Al na drie minuten stond het via De Smet 1-0, de hele wedstrijd ging het daarna als een tierelier verder. Ouali maakte in de eerste helft alleen al vier doelpunten, bij de pauze stond het dan ook al 10-0.

Na de pauze scoorde onder meer Christophe Lepoint in zijn eerste wedstrijd voor de Kerels, Rougeaux lukte nog een verre en knappe treffer en na 90 minuten stopte de teller op 16-0.

Ook Gent won, al kwam het ondanks dominantie op achterstand bij Wetteren. Nieuwkomer Sylla, Dejaegere en Bjedov zorgden voor de doelpunten in een 1-3 zege voor de Buffalo's. Onze reporter ter plaatse zal de komende dagen met nog meer informatie komen van de vernieuwde Buffalo's.