Lukaku vs. Ronaldo, het team van Raiola tegen Mendes: wij weten hoe het afloopt!

Sander De Graeve
| 7 reacties

'Supermakelaars' Jorge Mendes en Mino Raiola hebben heel wat toppers in hun rangen, maar wie zou nu een onderlinge wedstrijd winnen? Wij zochten het uit.

De sterspelers bij beide teams situeren zich vooral in de aanval, het middenveld en tussen de palen. Raiola heeft Donnarumma, Mendes kan uitpakken met David De Gea. Verder zitten ook Lukaku, Ibrahimovic, Pogba, Matuidi en Mkhitaryan in het team van de Italiaan.

Mendes kan dan weer rekenen op jongens als James Rodriguez, Falcao en Cristiano Ronaldo. Wie zou winnen? Ook wij waren benieuwd en knutselden met dank aan de jongens van Football Manager fansite 12de-man.eu/ de teams bij elkaar.

Aanval is de beste verdediging

Het mag duidelijk zijn, beide heren makelaars steken hun tijd liever in aanvallers dan in verdedigers. De wedstrijd werd dan ook een echte doelpuntenkermis. Het team van Raiola, dat we voor de gelegenheid bij Manchester United onderdak verleenden, stond aan de rust 3-1 voor dankzij onder meer Lukaku.

Maar Cristiano Ronaldo zette zijn team op scherp en met 4-4 na 90 minuten gingen we naar verlengingen. Daarin werd nóg vier keer gescoord en bij 6-6 -en een hattrick voor Ronaldo- gingen we naar de strafschoppen. Daar was De Gea de held door zowel die van Ibrahimovic als die van Mkhitaryan te pakken. James duwde de beslissende tegen de touwen. Winst dus voor Jorge Mendes!