Cercle Brugge maakt ambities meteen waar, degradant Westerlo start met een sisser

Diederik Geypen
| 40 reacties

Westerlo en Cercle Brugge sloten zondagnamiddag de openingsspeeldag in de Proximus League af. Daarin maakte de ambitieuze Vereniging zijn ambities een eerste keer waar.

Nochtans namen de Kemphanen de beste start. Kort voor het halfuur maakte Naessens er 1-0 van, meteen ook de ruststand in 't Kuipje.

Na de koffie ging Cercle op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook in minuut 66 via Mercier. Beide ploegen leken op een gelijkspel af te stevenen, maar alweer Mercier scoorde vijf minuten voor tijd de winning goal. Een prima debuut dus van de gewezen KV Kortrijk-speler.

Het vernieuwde Cercle start zo met een driepunter. Degradant Westerlo begint met een valse noot.