Doelpuntenfestival in Premier League gaat verder: Liverpool lijdt puntenverlies na  spektakelstuk tegen Watford

Timothy Collard
| 1 reacties

Liverpool is niet met een zege aan het seizoen begonnen. De ploeg van Jürgen Klopp stond op het veld van Watford snel op achterstand, beet na rust van zich af, maar slikte in de slotminuten alsnog de gelijkmaker.

Na amper acht minuten keek Liverpool al tegen een achterstand aan. Gewezen Anderlecht-speler Okaka bracht Watford op voorsprong. Mane prikte tegen, maar voor de pauze stond Watford dankzij een doelpunt van Doucoure opnieuw op voorsprong.

Comeback Liverpool, erg laat doelpunt Watford

Na de pauze beet Liverpool van zich af. Na een penaltydoelpunt van Firmino en een intikkertje van Salah stond het in een mum van tijd 2-3. Liverpool leek op weg naar de zege, maar in blessuretijd duwde Britos het leer na een corner van wel heel dichtbij over de doellijn.

Er hing een buitenspelgeurtje aan het doelpunt, maar de scheidsrechter keurde het goed. Zo begint Liverpool met een valse noot aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Mignolet speelde de hele wedstrijd bij Liverpool, waar Origi in de slotfase mocht invallen. Bij Watford ontbrak de geblesseerde Kabasele.