28 goals in dol avondje, inclusief 4 van Belgische makelij: het volledige CL-overzicht hier (mét beelden)

Manuel Gonzalez
| 8 reacties

De Champions League is opnieuw begonnen en met een feestelijke avond. Diverse topspelers prikten meteen een doelpuntje mee in een dolle avond met behoorlijk wat goals. Wie maakte de beste start? Het overzicht!

Groep A

In groep A had Manchester United niet al te veel moeite met Basel. Fellaini en Lukaku zorgden voor de doelpunten bij de Mancunians.

Benfica liet zich dan weer wél verrassen: in eigen huis ging het onderuit tegen CSKA Moskou. Daardoor doen de Moskovieten meteen een goede zaak.

Groep B

In de groep van Anderlecht is er toch nog iets positiefs te melden: Celtic verloor in eigen huis zwaar van PSG, waardoor de derde plaats in de groep alvast nog binnen handbereik ligt.

Neymar en Mbappé pikten beiden hun doelpuntje mee, Cavani maakte er voor de rust zelfs al 0-3 van. Verder kwamen ze uiteindelijk niet.

Groep C

In groep C was het doelpuntenkermis voor Chelsea tegen Qarabag. Het was Pedro die snel in de wedstrijd voor een absoluut pareltje zorgde. Geniet gerust even mee!

Met een assist van Courtois werd het 2-0, in de tweede helft wist Michy Batshuayi de 5-0 én de 6-0 te scoren. Roma (met Nainggolan) en Atlético (met Carrasco op de bank) hielden elkaar op een 0-0 gelijkspel.

Groep D

Minder geluk voor de Belgen bij Olympiakos, die zwaar onderuit gingen in eigen huis tegen Sporting Lissabon: 2-3. In een groep met Barcelona en Juventus een erg slechte zaak voor de Grieken.

Barça won met kletterende cijfers van de Oude Dame: 3-0. Lionel Messi opende de score, meteen zijn eerste doelpunt ooit tegen Buffon. Na de pauze prikte hij ook meteen zijn tweede van de avond.

12/09/2017 20:45SL Benfica - CSKA Moskou1-2
12/09/2017 20:45Manchester United - FC Basel3-0
12/09/2017 20:45Bayern München - Anderlecht3-0
12/09/2017 20:45Celtic Glasgow - PSG0-5
12/09/2017 20:45Chelsea - FK Qarabag6-0
12/09/2017 20:45AS Roma - Atlético Madrid0-0
12/09/2017 20:45Barcelona - Juventus3-0
12/09/2017 20:45Olympiakos Piraeus - Sporting Lissabon2-3