Carrasco maakt winning goal voor Atlético Madrid in Spaanse topper, thuisnederlaag voor Real (mét beelden)

Yannick Lambrecht
| 8 reacties

In Spanje geen bekervoetbal, wel gewone competitie. Het was vooral uitkijken naar de twee topclubs uit Madrid, te beginnen met Atlético en een hoofdrol voor een Rode Duivel.

Atlético Madrid moest de lastige verplaatsing naar Bilbao maken. De thuisploeg kwam kort voor de rust dicht bij de openingstreffer, maar Aduriz miste vanop de stip.

Het zou hen nog duur te staan komen, want Correa kon wél scoren. In de 73ste minuut werd die voorsprong nog verdubbeld via invaller Carrasco, op een prachtige assist van Griezmann (zie video). Een laat doelpunt van Garcia kon de puntenverdeling niet meer veranderen.

Toen de fans van Atlético nog aan het vieren waren, konden die van Real wel beginnen wenen. Thuis tegen Real Betis maakte Cristiano Ronaldo zijn terugkeer na een schorsing, maar die kon een eerste nederlaag niet voorkomen. In de 94ste minuut bracht Sarabio de Madrilenen op hun knieën met de 0-1.

20/09/2017 20:00Athletic de Bilbao - Atlético Madrid1-2
20/09/2017 20:00CD Leganés - Girona FC0-0
20/09/2017 21:00Deportivo - Alaves1-0
20/09/2017 22:00Sevilla - UD Las Palmas1-0
20/09/2017 22:00Real Madrid - Real Betis0-1