Batshuayi zindert na: Atlético Madrid kan niet overtuigen en sluit moeizame week af met 1 op 6

Yannick Lambrecht

Atlético Madrid kreeg woensdag een grote domper te verwerken in de Champions League. Het gaf een voorsprong nog uit handen tegen Chelsea, onder meer door het winnende doelpunt van Batshuayi. Het zat ook zaterdag nog in de benen en hoofden.

Tegen het kleine Leganes bleven de Madrilenen steken op 0-0. In de eerste helft hadden ze wel duidelijk overwicht, maar scoren lukte niet en na de rust waren ze niet geconcentreerd genoeg om te winnen. Ook invaller Yannick Carrasco kon geen verlossing brengen.

Atlético Madrid kon dus geen van haar twee wedstrijden deze week winnen. Er is echter geen reden tot paniek in de Spaanse hoofdstad. Atléti heeft nog steeds niet verloren in de competitie en blijft voorlopig derde.