Lyon-fans moeten niet weten van shirt Depay

Maarten Cattaert
| 1 reacties

Olympique Lyon kwam zondag niet verder dan een 3-3 gelijkspel op het veld van Angers. Memphis Depay wou na afloop van de wedstrijd de meegereisde supporters bedanken en gooide zijn shirt in het publiek. Die kreeg hij al snel terug.

De vleugelaanvaller is niet al te populair bij de Lyon-fans. De Nederlander verscheen nog eens aan de aftrap en bedankte met een goal vier minuten voor rust. In plaats van het doelpunt te vieren met zijn ploegmaats, stopte Depay zijn vingers in zijn oren en liep terug naar eigen helft.

Zoals dat gaat gingen de spelers na afloop de fans groeten, maar die waren klaarblijkelijk niet opgezet dat Lyon alsnog de zege uit handen gaf. Depay trachtte te verzoenen met de fans door zijn shirt in het uitvak te gooien, maar die kreeg hij al snel teruggeworpen, meldt L'Équipe.

Sinds januari 2017 is Depay een speler van Lyon, dat hem overnam van Manchester United. In negen wedstrijden in alle competities kwam hij drie keer tot scoren en gaf hij drie assists.