Jonge Duivels geven het goede voorbeeld: aanvoerder Schrijvers helpt België aan z'n vierde overwinning

Diederik Geypen
| 2 reacties

De Belgische U21 trokken dinsdag naar Turkije. Daar stond voor de troepen van Johan Walem de zesde kwalificatiematch richting het EK van 2019 in Italië op het menu.

Nadat de heenmatch op 0-0 eindigde, gingen de Jonge Duivels nu met een 1-2-overwinning aan de haal. Melih Okutan scoorde al na 5 minuten de 1-0 voor Turkije. Op slag van rust volgde via een owngoal van Merih Demiral de gelijkmaker.

In de tweede helft hielden beide ploegen elkaar lange tijd in evenwicht, en miste Turkije in het slot een strafschop. Een puntendeling leek in de maak, maar kapitein Siebe Schrijvers nam zijn verantwoordelijkheid en maakte er nog 1-2 van.