? Schandalige actie Atlético Madrid-speler blijft onbestraft

Maarten Cattaert
| 6 reacties

Dat de wedstrijden tussen stadsrivalen Atlético Madrid en Real Madrid altijd wedstrijden op het scherpst van de snede zijn, hoeft geen betoog. Wat Angel Correa deed bij Karim Benzema, gaat er dan weer los over.

Beide ploegen gingen in Madrid rusten bij een 0-0 stand. Niet het wedstrijdverloop was dé discussie tijdens de rust, wel wat er in minuut 19 gebeurde. Nadat Real Madrid-aanvaller Karim Benzema ten gronde ging en de ref floot voor een trekfout van Juanfran, trapte Correa het leer nog eens vol op het hoofd van de Fransman.

Niet onlogisch volgde er een klein opstootje tussen de spelers van beide ploegen, waarbij de scheidsrechter de gemoederen diende te bedaren. Verrassend: de actie van Correa bleef zowaar onbestraft door de scheidsrechter.

Bekijk hieronder de beelden. Opgelet: laden van de video kan even duren.