Real Madrid-kapitein loopt neusbreuk op tijdens derby

Maarten Cattaert
| 4 reacties

De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid was bij momenten een wedstrijd op het scherpst van de snede. Na rust kwam er één speler het veld niet meer op.

Real Madrid-kapitein Sergio Ramos heeft namelijk een gebroken neus overgehouden aan de derby van gisterenavond die op een scoreloos gelijkspel eindigde. "We volgen het herstel verder op, meldde de Koninklijke zondag op haar website.

Ramos blesseerde zich bij een kopbalmogelijkheid, waarbij hij een trap in zijn gezicht kreeg. Met watten probeerde de centrale verdediger het bloeden aan de neus nog te stelpen, maar tevergeefs. Na de rust keerde de aanvoerder niet terug op het veld.

Met het punt schieten beide clubs weinig op. Om voeling te blijven houden met koploper FC Barcelona, volstond alleen de zege. Door een eenvoudige overwinning op het veld van Leganés (0-3), lopen de Catalanen verder uit. Zowel Atlético als Real Madrid volgen al op tien punten. Valencia, tweede in de stand, telt vier punten achterstand.