Real Madrid heeft revanche beet na bekeruitschakeling en boekt een ruime zege in de topper

Bart Ver Elst
| 2 reacties

Real Madrid heeft de topper tegen Valencia tot een goed einde gebracht. Real leek na twee goals van Ronaldo nog voor de rust de schaapjes op het droge te hebben. Het werd nog even spannend, maar uiteindelijk werd het een ruime zege.

Voor de 'Koninklijke' zag het er nog voor de pauze al erg goed uit. Ronaldo en Benzema werden ieder een keer foutief gestopt in de zestien, Ronaldo zette zijn naam twee keer op het scorebord. De ruststand was 0-2 in het voordeel van de bezoekers.

Aansluitingstreffer Valencia

Even voor het uur kregen we toch nog een wedstrijd. Santi Mina kopte een hoekschop voorbij een kansloze Navas. Valencia probeerde nog te drukken, maar in de 83e minuut kreeg de thuisploeg het deksel op de neus. Na een knappe combinatie op links schoot Marcelo de 1-3 binnen.

Net voor de extra tijd duwde Kroos het mes nog wat dieper, 1-4. Real komt dankzij de zege tot op vijf punten van nummer twee en stadsgenoot Atlético Madrid. Leider Barcelona telt 16 punten meer.