Herhaling van vorige week: Chelsea, ondanks scorende Hazard, van het kastje naar de muur gespeeld door het kleine Watford

Yannick Lambrecht
| 7 reacties

Net als vorige week heeft Chelsea met drie doelpunten verschil verloren van een kleine middenmoter. De hoop die Eden Hazard nog bracht, duurde welgeteld twee minuten.

Watford was vanaf minuut één de dominante ploeg, terwijl Chelsea op net dezelfde zwakke manier speelde als tegen Bournemouth vorige week (0-3 verlies). Op de koop toe stonden The Blues na een halfuur met tien, toen een dramatische Bakayoko zijn tweede geel pakte.

Kort voor de rust kreeg Watford dan wat het verdiende. Courtois kwam uit en nieuwkomer Deulofeu, die weliswaar theatraal neerging, versierde een penalty. Deeney maakte vanop de stip 1-0 en vierde op een opmerkelijk manier: twee middenvingers in de lucht.

De tweede helft was niet veel beter, maar in de 82ste minuut leek Chelsea wel nog te ontsnappen met een punt. Eden Hazard dribbelde zich vrij en trapte knap in de rechterbenedenhoek. Het geluk duurde twee minuten.

Watford verdiende om te winnen en deed dat ook met overtuigende cijfers. Op zeven minuten zetten Janmaat, Deulofeu en Pereyra de 4-1 eindstand op het bord. Antonio Conte moet stilaan gaan vrezen voor zijn job...