Cristiano Ronaldo lijkt terug de oude en scoort een hattrick in doelpuntenfestival

Bart Ver Elst
| 6 reacties

Real Madrid heeft niet veel energie verspild aan Real Sociedad. De Madrilenen boekten - met dank aan een hattrick van Ronaldo - een ruime zege. Het springt zo over Valencia naar de derde plek.

Het werd een droomstart voor de 'Koninklijke'. Lucas Vazquez zette Real al in de eerste minuut op voorsprong. Sociedad kon daar weinig tegenover zetten en tien minuten voor de pauze stond het al 4-0 voor de Madrilenen. Twee keer Ronaldo en Kroos zetten Real nog voor de pauze helemaal op rozen.

3x Ronaldo

De ruststand was 4-0, de bezoekers uit Sociedad keken tegen een erg pijnlijke avond aan in Santiago Bernabeu. Een kwartier voor tijd milderde Bautista tot 4-1, maar even later zorgde Ronaldo met zijn derde van de avond voor zijn hattrick.

In het absolute slot zorgde Illarramendi nog voor de 5-2, wat ook de einduitslag was in Madrid. Dankzij de zege springt Real over Valencia naar de derde plek. Ronaldo en co lijken net op tijd klaar voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen PSG.