Overzicht Ligue 1: Youri Tielemans en Monaco springen (voorlopig) naar de tweede plek na ruime zege

Bart Ver Elst

In de Franse competitie waren er zaterdagavond vijf wedstrijden om 20.00 uur. AS Monaco boekte een overtuigende zege en springt zo over Olympique Lyon naar de tweede plek.

Angers SCO - AS Monaco 0-4

Bij Monaco was er een basisplek voor Youri Tielemans. De voormalige middenvelder van Anderlecht stond de volle 90' tussen de lijnen in de ruime zege van de Monegasken. Monaco won overtuigend met 0-4. Na amper 11 minuten stonden de bezoekers op voorsprong na een knullige owngoal van Ludovic Butelle (ex-Club Brugge).

Jovetic verdubbelde de score en tekende na de rust voor zijn tweede van de avond. Raggi zette uiteindelijk de definitieve 0-4 eindstand op het bord.