? Bernabéu ontploft: Real Madrid doet uitgangspositie tegen PSG met twee late goals helemaal kantelen

Diederik Geypen
| 88 reacties

Een affiche in de achtste finales van de Champions League die eruit sprong was natuurlijk Real Madrid versus Paris Saint-Germain. Woensdagavond stonden de twee Europese grootmachten tegenover elkaar.

De Madrilenen namen een furieuze start en dwongen ook enkele kansen af, maar de bezoekers uit Parijs klommen op voorsprong. Sneltrein Mbappé rolde de flank af en legde af naar het centrum. Daar devieerde Neymar het leer met een knappe ingeving tot bij Rabiot.

De thuisploeg was niet van slag en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook op slag van rust. Na een lichte trekfout op Kroos mocht Ronaldo een elfmeter omzetten. De Portugees schoot hard naar de hoek: 1-1.

PSG is baas, maar...

In het tweede bedrijf namen de bezoekers de bovenhand met de beste mogelijkheden. Real pompte fysiek, maar vond in het laatste kwart toch een tweede adem. Ronaldo maakte er met een gelukje 2-1 van. Marcelo bekroonde zijn beresterke match met de 3-1. PSG heeft in de return op 6 maart wat goed te maken.