'Batsman' of toch de 'Flash'? Batshuayi legt winning goal binnen in de 94ste minuut en zit vijf minuten later al op Twitter

Yannick Lambrecht
| 5 reacties

Het wedstrijdplan van Michy Batshuayi: rustig matchwinnaar worden en dan meteen naar binnen snellen. Enkele minuten na zijn onwaarschijnlijke stunten in Dortmund-Frankfurt was hij al aan het lachen op Twitter.

Batshuayi begon op de bank en kroonde zich in het laatste halfuur tot matchwinnaar. Hij scoorde nog twee keer in een 3-2 zege. (Bekijk hier zijn doelpunten)

Daarna pakte hij meteen zijn smartphone. "Ik heb het gehoord', reageerde hij op een afbeelding van het Dortmund-logo superheldengewijs in de lucht. Bovendien heeft de officiële pagina van de club de hoofdingsafbeelding veranderd naar het Batman-logo, wat de Belg natuurlijk geweldig vond.