Gert Verheyen en KV Oostende kennen geen problemen in tweede oefenpot van het seizoen

Bart Ver Elst
| 16 reacties

KV Oostende heeft zijn tweede oefenpot van het seizoen met een vlotte zege afgesloten. Tegen Mandel United stonden de forfaitcijfers op het bord, na onder meer twee goals van invaller Zinho Gano.

Gert Verheyen koos voor volgende 11 namen om aan de wedstrijd te beginnen: Dutoit, Bjelica, Faes, Milovic, Capon, Vandendriessche, Nkaka, Canesin, Rajsel, D’Haese en Zivkovic.

Na 10 minuten stond de 0-1 op het bord, Canesin was de afwerker van dienst. Voor de rust zette Zivkovic nog een penalty om en bediende Vandendriessche Capon voor de 3-0 ruststand.

5-0

Na de rust speelden de 'Kustboys' met heel wat andere namen. Zo mocht nieuwe doelman Ondoa zijn debuut maken, terwijl die andere invaller Gano twee keer met het hoofd scoorde en zo de 5-0 eindcijfers vastlegde.