Oefenmatch van Beerschot Wilrijk stopgezet na zware beenbreuk voor speler van tegenstander

Glenn Bogaert
| 11 reacties

Beerschot Wilrijk haspelde vanavond een oefenpot af tegen Thes Sport uit Tessenderlo, een wedstrijd die een donker randje kreeg door een zware beenbreuk van een speler van de club uit de eerste amateurliga.

Tien minuten na de rust werd de match stilgelegd en zelfs afgeblazen. Michaël Caubergh van KVV Thes Sport liep een zware blessure op, het zou gaan om een complexe beenbreuk. Op het moment van het jammerlijke incident stond het 0-2 voor de ploeg van Stijn Vreven. Loris Brogno en Dante Vanzeir scoorden vlak voor de rust.