? Invaller Hazard blinkt opnieuw uit in dolle derby tussen Chelsea en Arsenal die vijf goals oplevert

Diederik Geypen
| 1 reacties

Na de opener tegen Manchester City speelde Arsenal zijn tweede topper in evenveel wedstrijden. The Gunners trokken naar buur Chelsea.

Een bijzonder boeiende eerste helft leverde maar liefst vier goals op. Pedro en Morata hadden The Blues in het eerste kwart al op 2-0 gezet. Toch reageerden de bezoekers stevig. Mkhitaryan en Iwobi zorgden voor een gelijke ruststand, maar dat had ook een voorsprong kunnen zijn. Arsenal morste immers met de kansen.

Ook in de tweede helft stapelden de kansen zich op, in deze boeiende topper. Pas diep in de tweede helft viel de beslissing. Na een typische versnelling van Hazard, die op het uur mocht invallen, belandde het leer bij Alonso. De Spanjaard schoof de 3-2 onder Cech in doel.