Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Louis II
Chadli en Tielemans laten in groep Club Brugge meteen steek vallen

AS Monaco verloor in eigen huis van Atlético Madrid

In de groep van Club Brugge stonden ook AS Monaco en Atlético Madrid tegenover elkaar. Bij de thuisploeg mochten Tielemans en Chadli starten, maar een leuke avond werd het niet.

Via Grandsir kwamen de Monegasken nog op voorsprong in de eerste helft, maar Atlético Madrid -zonder de geschorste coach Diego Simeone- kwam nog voor de koffie terug. Diego Costa zorgde voor de gelijkmaker en Gimenez maakte er op slag van rust zowaar 1-2 van.

Monaco, die de grootste concurrent voor Club Brugge zou moeten worden voor de derde plaats kon dus niet profiteren van de ongelukkige thuisnederlaag van de Bruggelingen. Chadli moest bovendien al voor het uur gaan rusten. Geen goeie avond dus voor de Belgen in Monaco.

18/09/2018 18:55Barcelona - PSV4-0
18/09/2018 18:55Inter Milaan - Tottenham2-1
18/09/2018 21:00Club Brugge - Borussia Dortmund0-1
18/09/2018 21:00Monaco - Atlético Madrid1-2
18/09/2018 21:00Liverpool FC - PSG3-2
18/09/2018 21:00Rode Ster Belgrado - Napoli0-0
18/09/2018 21:00Galatasaray - Lokomotiv Moskou3-0
18/09/2018 21:00FC Schalke 04 - FC Porto1-1