Eerste clean sheet voor Courtois, wat gebeurde er nog allemaal op de Europese voetbalvelden?

Op de Europese velden wordt het opnieuw een bijzonder boeiende zaterdag. Wij zitten de hele dag op de juiste plaats om u van alles te voorzien.

In Engeland werd geopend met het duel tussen Fulham en Watford. Bij de bezoekers stond Christian Kabasele in de basis, bij de thuisploeg mocht Odoi bij de rust invallen.

De bezoekers kwamen na twee minuten op voorsprong via Gray, maar Aleksandar Mitrovic kon een kwartier voor tijd alsnog gelijkmaken. De match eindigde zo op een gelijkspel.

Nederland

Het Belgenduel tussen Ospitalieri en Ciranni enerzijds (Fortuna Sittard) en Croux anderzijds (Willem II) eindigde op een fantastisch doelpuntenfestijn: 4-4. Geen van de Belgen in de basisopstelling konden een doelpunt meepikken.

Frankrijk

Lille opende de dag met een knappe overwinning tegen Nantes en schuift zo op in de stand. Koulibaly scoorde voor de bezoekers, Limbombe viel er een halfuurtje in.

Spanje

Real Madrid won in eigen huis met het kleinste verschil, meteen de eerste clean sheet voor Thibaut Courtois voor de Koninklijke. Ook Atlético Madrid liet geen steken vallen.

22/09/2018 13:30Fulham - Watford1-1
22/09/2018 16:00Burnley - Bournemouth4-0
22/09/2018 16:00Cardiff City - Manchester City0-5
22/09/2018 16:00Crystal Palace - Newcastle United0-0
22/09/2018 16:00Leicester City - Huddersfield Town3-1
22/09/2018 16:00Liverpool FC - Southampton3-0
22/09/2018 16:00Manchester United - Wolverhampton1-1
22/09/2018 18:30Brighton - Tottenham1-2