Opsteker voor Vanderhaeghe: AA Gent werkt achterstand bij Virton weg en bekert voort

Diederik Geypen
| 3 reacties

AA Gent heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de achtste finales in de Croky Cup. Pas diep in blessuretijd namen de Buffalo's afstand van amateurclub Virton.

De wedstrijd begon ideaal voor de bezoekers. Al na 3 minuten scoorde Awoniyi de 0-1. De vreugde was van korte duur, want op het halfuur maakte oude bekende François er 1-1 van.

Virton ging op en over Gent met de 2-1, maar het venijn zat in de staart. Limbombe zorgde in minuut 80 voor de gelijkmaker. De Gentse goalgetters scoorden elk nog eens, waardoor de 2-4-zege een feit was. Coach Vanderhaeghe kan weer even ademhalen.