? Domper op zijn goeie prestaties: Courtois veroorzaakt Madrileense nederlaag

Sander De Graeve
| 19 reacties

Real Madrid kon gisteravond alweer niet winnen in de Primera Division. Erger nog, toen het op een 0-0 gelijkspel leek af te stevenen, ging Thibaut Courtois in blessuretijd in de fout.

De Belgische doelman maakte nog indruk tegen Atlético, maar tegen Alavés ging hij in de 95ste minuut gruwelijk in de fout. Hij twijfelde om te komen bij een hoekschop, kwam dan toch en kon maar half bij de bal. De speler van Alavés bij de eerste paal kon makkelijk scoren.

De malaise van Real helemaal op Courtois afschuiven is oneerlijk, de aanval kon immers al vier wedstrijden geen doelpunt meer maken. Bekijk hieronder het foutje van de Belgische goalie. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.