Wat een wedstrijd! Mourinho ziet zijn United terugkomen, maar Chelsea doet het in absoluut slot!

Sander De Graeve
| 2 reacties

Chelsea-Manchester United stond vanmiddag een paar keer op z'n kop, maar uiteindelijk deelden José Mourinho en Maurizio Sarri de punten op Stamford Bridge. Al leek het er lange tijd enorm goed uit te zien voor Mourinho.

Het begon slecht voor de Mancunians, toen Pogba domweg zijn man liet lopen bij een corner en Antonio Rüdiger de 1-0 voor Chelsea in doel kon koppen. Die was meer dan verdiend, gezien onder impuls van Hazard Chelsea de wedstrijd helemaal domineerde voor de rust. United parkeerde toen nog de bus.

Dat veranderde in de tweede helft. De troepen van Mourinho wonnen plots wél hun duels en Anthony Martial kwam zowaar twee keer tot scoren en zo keek Chelsea lange tijd tegen een 1-2 nederlaag aan. Ross Barkley zorgde voor de bevrijding door in het slot nog de 2-2 te scoren. Maar één ding lijkt duidelijk, Mourinho is zijn kleedkamer nog niet kwijt.