? Rode kaart na vijf minuten verknalt Klassieker in Nederland, Ajax wint

Sander De Graeve
| 1 reacties

In Nederland waren alle ogen gericht op de kraker tussen Ajax en Feyenoord. De Amsterdammers haalden het en mochten Jerry St. Juste van Feyenoord daarvoor bedanken.

Die pakte immers al na vijf minuten een rode kaart na een wel heel snedige overtreding op Nicolas Tagliafico. Kuipers gaf eerst geel, maar werd door de VAR aangemaand de beelden nog eens te bekijken. Daarop gaf hij de verdediger een rode kaart.

Het werd daarna nog erger voor de bezoekers die via een own-goal in minuut 22 op achterstand kwamen. Ziyech dikte de voorsprong nog aan vlak voor de rust en Dusan Tadic zette de 3-0 eindstand op het bord. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.