Reactie Gemengde gevoelens bij Jukleröd na zijn eerste treffer voor de Great Old

Dirk Pieters
| 3 reacties
Gemengde gevoelens bij Jukleröd na zijn eerste treffer voor de Great Old

Dit keer geen assists van Simen Jukleröd, maar wel een doelpunt tegen Racing Genk. Zijn eerste voor Antwerp dit seizoen, maar het was vooral de comeback van de bezoekers die met alle aandacht ging lopen.

Dan scoor je eindelijk je eerste doelpunt van het seizoen voor je nieuwe club, maar ga je met 2-4 onderuit tegen leider Racing Genk. "Ik scoorde dan wel een mooie treffer, maar die leverde dus niets op. Dat is wel jammer natuurlijk. Dit had nooit mogen gebeuren", aldus Jukleröd na de wedstrijd.

4 treffers slikken is te veel

Antwerp had de beste verdediging tot de vorige speeldag, maar moet die eer nu delen met Club Brugge. Vier treffers slikken in één helft kan niet. "Vier goals slikken, dat is te veel, veel te veel zelfs. Zeker in 45 minuten. We wisten dat Genk een goede ploeg is, maar dit had niet mogen gebeuren."

Voor de twee strafschoppen in het begin van de tweede helft wogen zwaar door. “Van de coach moesten we die hoge druk verder zetten, maar we vielen iets te diep terug. Dan krijgen we die tweede domme strafschoppen tegen. Dat kan gewoon niet. Het was gewoon slecht in de tweede helft.