Owngoal leidde nederlaag van jonge Bruggelingen in Youth League in

In de Youth League heeft Club Brugge zijn tweede opeenvolgende nederlaag geleden. Bij de rust stonden de jonge Bruggelingen al met 3-0 in het krijt bij Monaco. Nochtans speelden ze een meer dan verdienstelijke partij.

Club had verschillende kansen voor ze door een own goal van Nathan Fuakala op achterstand kwamen. Zeven minuten later werd het 2-0 via Zerkane en Isidor maakte er net voor rust 3-0 van.

Een onmogelijke opdracht voor blauw-zwart, maar Cyril Ngonge maakte er toch nog 3-1 van met het hoofd. Zijn vierde treffer in vier matchen. Club moet met zijn vier punten al half rekenen op een mirakel om nog door te stoten. Monaco heeft negen punten, Atlético Madrid zes. Maar zij spelen om 16u nog tegen Dortmund, dat met één punt laatste staat.