Marouane Fellaini was alweer cruciaal met zijn invalbeurt: "Hij deed de match kantelen"

Malik Hadrich
| 3 reacties

Manchester United heeft woensdag voor een totale ommezwaai gezorgd in de Champions League. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd stonden The Mancunians nog 1-0 achter bij Juventus.

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Marouane Fellaini in de ploeg en won United alsnog met 1-2. Toeval of niet? José Mourinho beseft hoe belangrijk de Rode Duivel voor zijn team is.

"Marouane heeft de wedstrijd doen kantelen", zei The Special One. "Die optie hadden we niet in de heenmatch (0-1-verlies). "Fellaini heerste zoals gewoonlijk in het luchtruim. Daarom brachten we ook Mata in, om hem te bedienen."

Mata scoorde in minuut 86 de gelijkmaker. Alex Sandro vloerde in minuut 89 zijn eigen doelman.