Iniesta en Podolski vertolken rol in doldwaze wedstrijd: zes goals, scorende keeper, twee rode kaarten en 19 minuten blessuretijd

Alexandre Fiammetti
| 1 reacties

Andres Iniesta en Lukas Podolski delen voortaan de kleedkamer bij Vissel Kobe. De zaterdagmatch tegen Shimizu (3-3) stond bol van het spektakel.

Hoewel Iniesta en Podolski een rijkgevulde carrière uitbouwden, zullen ze hun wedstrijd van zaterdag nog lang herinneringen. Vissel Kobe liep met 3-1 uit, maar toen ging alles mis.

Twee ploegmaats werden van het veld gestuurd, waarna een vechtpartij losbarstte. Ook Podolski deelde een slag uit.

Na een pauze die maar liefst 19 minuten moest het gekste nog komen. Shimizu kwam in blessuretijd (90+14) nog langszij met dank aan een rake kopbal van doelman Yuji Rokutan. Ook na deze beladen match gingen de poppetjes aan het dansen.