Club zet mooi resultaat neer tegen Atlético in de Youth League

Hannes Van Gael
| 3 reacties

Club Bugge maakte een achterstand goed tegen Atlético Madrid en klimt zo op de laatste speeldag alsnog naar de derde plaats in groep A.

De Spanjaarden waren de betere ploeg in de eerste helft en creëerden ook het meeste doelgevaar. Club Brugge leek met een gevleide 0-0 de rust in te gaan, maar Del Campo besliste daar in de toegevoegde tijd anders over. Hij joeg een afvallende bal tegen de netten en zette Club op achterstand.

Blauw-zwart kwam beter uit de kleedkamer en kreeg zelf ook wat kansen. Mathias Dewolf kopte de gelijkmaker overhoeks binnen. De thuisploeg wou erop en erover gaan en met nog een dikke tien minuten op de klok lukte dat ook via Brendan Schoonbaert.

In de toegevoegde tijd maakte Dewolf er met een penalty nog 3-1 van nadat De Kuyffer foutief werd neergehaald in de grote rechthoek. Club boekt zo een mooie overwinning tegen een grote tegenstander en geeft alvast het goede voorbeeld aan de hoofdmacht.

Brugge wipt zo over Dortmund naar de derde plaats in groep A. Het is wel uitgeschakeld.