? Jordan Lukaku en Lazio worden genekt door doelpunt in... 1e minuut

Bart Ver Elst

SS Lazio heeft een mooie kans laten schieten om in de Serie A voorlopig over AC Milan te springen. De club uit de Italiaanse hoofdstad, met Lukaku in een invallersrol, werd genekt door een vroege goal.

Lazio moest pas maandagavond aan de bak op de 16e speeldag van de Serie A. De ploeg van Jordan Lukaku, die in de 65e minuut Adam Marusic (ex-Oostende en Kortrijk) kwam vervangen, moest op bezoek bij Atalanta, maar hield een ferme kater over aan de trip naar Bergamo.

Lazio was in de beginfase duidelijk niet bij de les en keek al in de 1e minuut tegen een 1-0 achterstand aan, wat ook de eindstand was na 90 minuten voetballen. In de slotfase leken Lukaku en co nog een gelijkspel uit de brand te slepen, maar de VAR besliste daar anders over, wat voor commotie zorgde.

De doelpuntenmaker van dienst was de Colombiaan Duvan Zapata, die gehuurd wordt van reeksgenoot Sampdoria. Lazio blijft zo 5e en vergeet voorlopig over AC Milan te springen. De 'Rossoneri' spelen dinsdag pas.