? Robinho is het scoren nog niet verleerd, Onyekuru moet niet onderdoen

Hannes Van Gael
| 1 reacties

Galatasaray kende al betere tijden want het staat pas vijfde in de Turkse Süper Lig. Maar tegen Sivasspor deed het wat het moest doen, het werd 4-2 voor Gala. Vooral de namen van de doelpuntenmakers vielen ons op.

De eerste goal van de partij werd gemaakt door een wereldster van de jaren 2000: Robinho. Hij scoorde menig doelpunt voor Real Madrid en Manchester City, maar sinds het begin van 2018 moet hij zijn doelpunten maken bij Sivasspor in de Turkse competitie.

Galatasaray ging in de eerste helft nog op en over de tegenstander, maar in minuut 41 zette de Braziliaan de bordjes weer gelijk. Alles te herdoen voor ‘Gala’ na de rust, maar daarvoor kon het rekenen op een ex-spits van Anderlecht.

Henry Onyekuru wordt door Everton uitgeleend aan Galatasaray en daar scoorde hij al zes keer in vijftien competitiewedstrijden. Twee daarvan tegen Sivasspor zondagnamiddag. Bekijk hieronder zijn tweede.