Dries Mertens blijft aan de bank gekluisterd en ziet Napoli een eenvoudige overwinning boeken

Bart Ver Elst
| 2 reacties

In de Serie A heeft Napoli geen punten laten liggen tegen Sampdoria. Zonder Dries Mertens, een hele match op de bank, won de nummer 2 in de Serie A gemakkelijk van Sampdoria.

Geen Dries Mertens in de basis bij Napoli. Hij bleef 90 minuten lang op de bank zitten en kreeg geen speelminuten. Al had het nummer 2 in de Serie A de Rode Duivel niet nodig om een eenvoudige driepunter te boeken tegen Sampdoria, dat 6e staat in de Italiaanse competitie.

2 goals op 2 minuten

Napoli scoorde in de eerste helft 2x op 2 minuten dankzij Milik en Insigne en kon zo met een geruststellende voorsprong richting rust. In het slot van de partij tekende Verdi vanaf 11 meter nog voor de 3-0 eindstand.

De ploeg van Carlo Ancelotti komt zo voorlopig op 8 punten van leider Juventus, dat later op de avond nog thuis tegen Parma speelt. Napoli telt momenteel ook 11 punten voorsprong op Internazionale. Inter speelt zondag pas tegen laagvlieger Bologna.