? Denayer redt bal van de lijn en dient PSG eerste competitienederlaag toe

Hannes Van Gael
| 3 reacties

Voor competitieleider PSG betekende de 21e match van deze jaargang van de Ligue 1 het einde van hun mooie ongeslagen reeks. Op het veld van Olympique Lyon werd het 2-1. Denayer was beslissend, Meunier speelde niet.

Het zag er nochtans rooskleurig uit voor PSG, want de Franse hoofdstedelingen mochten al na zeven minuten juichen. Draxler bediende Di Maria en die faalde niet in de afwerking. Maar nog voor de rust ging PSG-sluitstuk Aréola in de fout op een voorzet van Dubois waardoor Dembélé de thuisploeg weer op gelijke hoogte bracht.

Vlak na de thee kreeg de thuisploeg een strafschop in geschenkverpakking en Fekir nam die met open armen aan. Hij stuurde de keeper naar de verkeerde kant en zette de 2-1 eindstand stond op het bord.

Thomas Meunier zat de hele wedstrijd op de bank, maar die andere Rode Duivel op het wedstrijdblad was wel beslissend. Bij 1-1 behoedde Jason Denayer zijn team voor een achterstand met een ultieme sliding op de doellijn.