? Waanzinnige vrijschop in Fiorentina - Inter en een goal in minuut 101, Napoli haalt uit met 4-0

Hannes Van Gael
| 1 reacties

In de Serie A stonden er zondag nog twee wedstrijden op het programma en daarin stonden ook twee Belgen aan de aftrap. Dries Mertens nam het met Napoli op tegen Parma, Inter en Nainggolan moesten op bezoek bij Fiorentina.

Scoren deed Dries Mertens niet, dat liet hij over aan Zielinski, Milik (2x) en Ounas. Onze landgenoot stond wel heel de partij tussen de kalklijnen. Napoli zettte zo Inter onder druk en de nummer drie uit de Serie A bezweek daaronder. Na een penalty voor Fiorentina in minuut 101 (!) zag Internazionale twee kostbare punten in rook opgaan.

Inter werd op achtervolgen aangewezen door een enorm snelle own-goal van Stefan de Vrij. Nainggolan was de aangever bij de 1-1 van Vecino, waarna Politano en Perisic de Milanezen op een comfortabele 1-3 voorsprong zetten. Luis Muriel lukte de aansluitingstreffer voor de thuisploeg met een fenomenaal harde vrijschop. In de elfde minuut van de extra tijd bracht Veretout het thuispubliek helemaal in extase met een penaltygoal.

Tussen de handsbal en het strafschopdoelpunt zaten vijf minuten.