FA Cup: Manchester City vermijdt op de valreep averij tegen Swansea na spektakelrijk slot

Sam Suttels
Sam Suttels
| 1 reacties

Het hing even aan een zijden draadje bij een 2-0 stand, maar City heeft het alsnog geflikt. Het boog tegen Swansea in de tweede helft een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning en bereikt zo de halve finale in de FA Cup.

Grimes en Celina zorgden na een halfuur al voor de dubbele voorsprong voor The Swans. City kwam die dubbele opdoffer uiteindelijk nog te boven. Bernardo Silva scoorde 20 minuten voor tijd de aansluitingstreffer en in het laatste kwartier gingen The Citizens er nog op en over dankzij een owngoal van Nordtfeldt en de onvermijdelijke Aguero.

De ploeg van Vincent Kompany en Kevin De Bruyne pakte eerder dit seizoen al de Carabao Cup en ook in de Premier League en de Champions League doen ze het uitstekend. Stadsgenoot Manchester United komt ook nog in actie vandaag. Romelu Lukaku en co maken de verraderlijke verplaatsing naar het Wolverhampton van die andere Rode Duivel Leander Dendoncker.