Cyprus kent geen problemen met San Marino in groep Rode Duivels, Kazachstan zorgt voor grote verrassing

Nils Wens
| 1 reacties

De Rode Duivels moeten het nog opnemen tegen Rusland vanavond, maar de andere wedstrijden in deze groep zijn echter al gespeeld. Kazachstan zorgde voor een serieuze verrassing. Cyprus was dan weer een maat te groot voor San Marino.

Cyprus en San Marino hebben al tegen elkaar gespeeld vandaag. Cyprus was duidelijk te sterk: 5-0. Na 32 minuten stond het al 4-0 en dus leek het een heel zware avond te worden voor San Marino. Gelukkig voor hen speelde Cyprus de match rustig uit. Laifis (Standard) pikte in de tweede helft nog zijn doelpuntje mee waardoor de forfaitcijfers op het bord stonden. Dat was ook meteen de eindstand.

Kazachstan

Kazachstan nam het thuis op tegen Schotland, een ploeg die hoger staat op de FIFA-ranking. Daar was tijdens de wedstrijd niets van te merken. Kazachstan was heel sterk en stond na een kwartier al 2-0 voor.

De schotten hadden het duidelijk moeilijk met het kunstgras van Kazachstan. De spelers van Alex McLeish (ex-trainer van Racing Genk) kwamen niet in hun spel en kregen zelfs nog een derde doelpunt te slikken in de tweede helft. Daar bleef het bij en dus was 3-0 de verrassende eindstand.